Gordijnen & zonwering regio Aarschot

Binnenzonwering

 

Op zoek naar binnenzonwering in de regio rond Aarschot? Met rolgordijnen, duo rolgordijnen, horizontale  Alu flexen, verticale lamellen, plisségordijnen, shutters, horizontale houten flexen en silhouette  , diverse typen van kwaliteitsmerken als Louverdrape- Luxaflex  en  Welhton in het assortiment vindt ieder wat wils.

Trendy, eigentijds of met een klassieke toets... Binnenzonwering bestaat in alle vormen en maten.

 

Met een perfecte balans tussen licht en privacy, op elk tijdstip van de dag.

 

Een herstelling voor uw binnenzonwering? Bij Euro-Decor voeren we kleine herstellingen aan binnenzonwering uit in eigen atelier. Zo geniet u van een snelle en correcte service!

 

Shutters

  Shutters op maat zijn houten luiken met verstelbare lamellen voor hoofdzakelijk de binnenkant van de woning. U kunt zelf de lichtinval en daarmede ook uw privacy bepalen. Een kamer met daglicht regulerende shutters verandert in een oase van stijl en rust.  

VELUX

 

Invallend licht van uw dakramen verzachten, met oog voor de stijl van uw interieur? De rolgordijnen en flex systemen van Velux bieden een ingenieus, gebruiksvriendelijk systeem. Op zoek naar rolluiken voor dakramen? Ontdek ook zeker ons assortiment buitenzonwering.

   

leveranciers