Binnenzonwering

op maat

Op zoek naar binnenzonwering in de regio rond Aarschot? Met rolgordijnen, duo rolgordijnen, horizontale Alu flexen, verticale lamellen, plisségordijnen, shutters, horizontale houten flexen en silhouette, diverse typen van kwaliteitsmerken als Louverdrape- Luxaflex en Welhton in het assortiment vindt ieder wat wils.
Sofa.png

Producten

Raamdecoratie

Trendy, eigentijds of met een klassieke toets… Binnenzonwering bestaat in alle vormen en maten. Met een perfecte balans tussen licht en privacy, op elk tijdstip van de dag.

Houten jaloezieën zijn daar een perfect voorbeeld van.

Binnenzonwering

Onze op maat gemaakte producten zoals Horizontale flexen in hout of alu hebben een uitgebreide kleuren pallet 

Verticale lamellen – rolgordijnen – plissé en duette hebben verschillende plaatsing mogelijkheden 

Shutters op maat zijn houten luiken met verstelbare lamellen voor hoofdzakelijk de binnenkant van de woning. Je kan zelf de lichtinval en daarmede ook je privacy bepalen. Een kamer met daglicht regulerende shutters verandert in een oase van stijl en rust.

Invallend licht van je dakramen verzachten, met oog voor de stijl van je interieur? De rolgordijnen en flex systemen van Velux bieden een ingenieus, gebruiksvriendelijk systeem. Op zoek naar rolluiken voor dakramen? Ontdek ook zeker ons assortiment buitenzonwering.

VELUX

Leveranciers