Buitenzonwering

op maat

Op zoek naar buitenzonwering in de regio rond Aarschot? Screens en zonnetenten beschermen jou en jouw interieur tegen schade van fel zonlicht en hoge temperaturen. Hiernaast geeft het je woning een persoonlijke toets, dankzij de tal van creatieve mogelijkheden qua materialen en combinaties.
Outdoor Setting 2023 11 27 04 59 14 Utc

Producten

Buitenzonweringen

Buitenzonwering beschermt jou en jouw interieur tegen schade van fel zonlicht en zorgt voor verkoeling.

Hiernaast geeft het je woning een persoonlijke toets, dankzij de tal van creatieve mogelijkheden qua materialen en combinaties.

Screens

Houd de hevige zonnewarmte  buiten  en laat het licht nog binnen vallen. Het getsel kan in de kleur van het raam en het doek kan uit een ruim assortiment van kleuren gekozen worden .Wij verkiezen windvaste screens  zo wapperen ze niet bij een winderige dag . 

Jouw thuis is dé plek waar je je op je gemak wil voelen. Veiligheid speelt daarbij een essentiële rol. Kies daarom voor rolluiken, als stevig pantser voor je raam zorgen en versterken ze jouw veiligheid en privacy.

Rolluiken

Insectenwering

Je kamer insectvrij verluchten? Insectenwering is hierbij essentieel. Een vliegenraam kan gecombineerd worden met onder andere: binnengordijnen, buitenzonwering en rolluiken.

Met Somfy kan je alle soorten raamdecoratie automatiseren. Aandrijving via WireFree™ (batterij) of via het lichtnet bied je verschillende voordelen en prijsniveaus. Verder kan je kiezen uit vele besturingsopties: afstandsbediening, wandschakelaars, Tahomabox, timers of sensoren. Welke oplossing je ook kiest: Somfy staat voor gebruiksgemak, betrouwbaarheid en kwaliteit.

Motoren & Sturingen

Leveranciers